پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز پنجشنبه ، 1404/02/04

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مدیر اداره نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: دوره های آموزشی آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای و PRPS برای مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش و کارشناسان اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو برگزار شد.








مدیر اداره نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: دوره های آموزشی آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای و PRPS برای مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش و کارشناسان اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو برگزار شد.


 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ مهندس فریدون مومن با اعلام این خبر افزود: این دوره ها با هدف ارتقای سطح علمی مسئولین فنی کارخانجات به عنوان رابطین دانشگاه علوم پزشکی و صنعت در زمینه نشانگر رنگی تغذیه ای و ارتقای امتیاز کارخانجات برگزار شدند.


 


وی اظهار کرد: با توجه به طرح تحول سلامت و سیاست های وزارت بهداشت در خصوص اطلاع رسانی و افزایش فرهنگ مصرف کنندگان مواد غذایی و اشامیدنی، سازمان غذا و دارو اقدام به تدوین دستورالعمل درج نشانگر رنگی تغذیه ای بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی نموده است .


مهندس مومن خاطرنشان کرد: با الصاق نشانگر رنگی بر روی برچسب محصولات  تولیدی غذایی و آشامیدنی، مصرف کننده می تواند از محتوای انرژی، قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس هر ماده غذایی مطلع شود و به این ترتیب با اطلاعات بدست آمده، نوع و میزان مصرف هر ماده غذایی را بصورت روزانه تشخیص دهد.





شایان ذکر است حدود 60 نفر در این دوره آموزشی شرکت نمودند.14-142 




 نسخه چاپی خبر